Tolga, Stillhouse Duo 
×
News Concerts Music Video Shop Lyrics Photo Gallery Art Gallery Socialize Biography Info Central TRIO Hver gang vi møtes

Booking

Unni Wilhelmsen LIVE

Tolga, Stillhouse Duo
Tolga, Stillhouse Duo
Tolga, Stillhouse Duo

Date: 22 Jul 2024

Time: 21:00

Venue: Malmplassen Gjestegård, Tolga

Latitute: , Longtitute:

×

Tickets: 445,-

Billetter: https://malmplassen.hoopla.no/event/steinar-unni
Raknes og Wilhelmsen har begge uttrykksfulle stemmer, og sammen utfyller de hverandre på en helt spesiell måte. Repertoaret består for det meste av låter skrevet av Raknes, men som utrolig nok høres ut som slitesterke glemte klassikere som har blitt gravd opp fra præriesanden. På programmet finner vi også fengende og særegne cover-versjoner av artister som Bruce Springsteen, Bob Dylan, og Depeche Mode, samt musikalske pærler fra Unnis egen skattekiste.

Bassisten Steinar Raknes er en av våre fremste jazzmusikere. Han har samarbeidet med Ola Kvernberg, Trondheim Jazzorkester og Chick Corea - for å nevne noen få – og gjennom platen Stillhouse fra 2012, ble vi kjent med en ny side av bassisten. Her kanaliserte han sin indre Bruce Springsteen, og sang americana-musikk, akkompagnert av stilig og bevegende bass-spill - som han aldri hadde gjort annet. Unni Wilhelmsen ble tidlig hentet inn som duettpartner, og sammen har de utviklet et intuitivt og sterkt samspill. Bare i 2019 fremførte duoen mer enn seksti konserter til sammen. 

Konsertene til denne duoen spenner fra det nære, intime og akustiske, til grandiose lydbilder med fullt rocke-trøkk


Past Events      Old Archive


        

Unni Wilhelmsen © 1996 - 2024