×
News Concerts Music Video Shop Lyrics Photo Gallery Art Gallery Socialize Biography Info Central TRIO Hver gang vi møtes

Past events - ascending

VESTFOLD:
Di Derre med Hu Derre
VESTFOLD:<br>Di Derre med Hu Derre
VESTFOLD:
Di Derre med Hu Derre

Date: 2 Jun 2017

Time: 20:00 - 21:30

Venue: Munchparken, Åsgårdstrand

Latitute: , Longtitute:

×

Tickets: 450 NOK

Fredag 2. juni kommer det rockete visepopbandet Di Derre og ”Hver gang vi møtes” og Åsgårdstrandvennen Unni Wilhelmsen til Munchparken.

Billetter selges hos Fargerike på Paletten for kr 350 i 2016. Etter nyttår koster billetten kr 450.

Sett av datoen i kalenderen allerede nå. Inviter venner fra fjern og nær. Dette blir en flott musikalsk opplevelse, - vi skal ikke se bort fra at det blir allsang og fest under trekronene i hagen til Edvard denne sommerkvelden.

I løpet av noen hektiske år midt på 90-tallet gikk Di Derre fra å være et kultband til å bli allemannseie alt på grunn av en sang om jenter. Bandets første utgivelse som selvfølgelig fikk tittelen Den derre med Di Derre kom i 1993 og fikk svært gode anmeldelser. Det var plate nummer to – Jenter & Sånn- som ga Di Derre det store gjennombruddet i 1994. Låten ”Jenter” ble en radiohit, og er til dags dato den mest spilte låten på P4. Albumet inneholdt også klassikeren ”Rumba med Gunn (1-2-3)”, og solgte hele 190.000,- eksemplarer.

Di Derre gleder seg stort til å møte publikum i Åsgårdstrand. Gjør dere klare, dette blir bra!


Upcoming      Old Archive

        

Unni Wilhelmsen © 1996 - 2022