×
News Concerts Music Video Shop Lyrics Photo Gallery Art Gallery Socialize Biography Info Central TRIO Hver gang vi møtes

Past events - ascending

NITTEDAL:
Di Derre med Hu Derre: ANONYME AKUSTIKERE
Foto: Ronny Østnes
Foto: Ronny Østnes

Date: 31 Oct 2017

Time: 19:00 - 20:30

Venue: Kulturverket Flammen

Latitute: , Longtitute:

×

Tickets: 430 NOK

Tirsdag 31. oktober. Merk dere datoen, for da kommer Jo Nesbø, Unni Wilhelmsen og resten av Di Derre-gjengen til Nittedal. Det elektriske alibiet er lagt bort. Nå er det gitar, ståbass og vaskebrett som gjelder – i kjente låter med en ny vår.

BILLETTER

FACEBOOK EVENT

Di Derre slo for alvor igjennom i 1994 med albumet «Jenter og sånn» og radioslagere som «Jenter» og «Rumba med Gunn». Siden har de turnert land og strand med låter fra i alt seks album, det siste i 2013, «Historien om et band».

Nittedalsbesøket er en del av en eksklusiv turné i et konsept som bandet selv har kalt «Anonyme Akustikere». De hadde suksess med AA-konseptet i 2015, og høstet lovord hos både presse og publikum. Den profilerte musikkjournalisten Tom Skjeklesæther skrev blant annet «Kanskje Di Derre har truffet formtoppen nesten tjue år etter at de sist meldte seg på i et mesterskap?»

Nå gjentar Di Derre den akustiske suksessen, og legger ut på veien igjen. Vi er veldig glade for at Kulturverket Flammen er blant de utvalgte stedene som får besøk av denne herlige gjengen.
Siden dette er en akustisk konsert, blir det behagelige sitteplasser i amfi, tett på bandet.

Foto: Ronny Østnes


Upcoming      Old Archive
 
        

Unni Wilhelmsen © 1996 - 2021