Unni Wilhelmsen feirer 20 år som artist 
×
News Concerts Music Video Shop Lyrics Photo Gallery Art Gallery Socialize Biography Info Central TRIO Hver gang vi møtes

Unni Wilhelmsen feirer 20 år som artist
News / 30 Sep 2016

rockefeller lilla

Det er ikke tvil om at Unni Wilhelmsen fikk det litt ekstra travelt etter at hun var med på «Hver gang vi møtes». For mange var Unnis stemmeprakt, sjarme og låtskriverkunst en helt ny oppdagelse, enda hun har levd av musikken sin i hele 20 år, og reist land og strand og fjord og fjell med gitarene sine. Andre gjorde en gjenoppdagelse av denne fantastiske artisten, mens en stor kjerne av mangeårige Unni-tilhengere satt spikret foran TV-skjermene for å få med seg hvert sekund.

Mange av konsertene som ble satt opp i år ble utsolgt nesten før man hadde rukket å snakke høyt om dem, og enkelte steder ble det både én og to, og endatil tre ekstrakonserter, slik at alle som ville oppleve Unni på nært hold skulle få plass.

Det er fabelaktig timing at Unni skulle få et sånt oppsving akkurat i år når hun feirer 20-årsjubileum som artist, og vel fortjent for en hardtarbeidende musiker som virkelig elsker publikummet sitt. Hun er den som aldri løper backstage som en prinsesse etter en konsert, men blir værende blant publikum for å prate med dem, og fansen ser henne nærmest som en venn. Hun har også fått rykte på seg for å være litt av en standup-komiker, og forteller i vei om allskens hun har opplevd og hvordan låter ble til. Hvis man ikke ler i løpet av en Unni Wilhelmsen-konsert så må man nødvendigvis ha vært i ganske dårlig humør fra før, for selv om hun syns moll-akkorder er fine å lage låter til, så er Unni Wilhelmsen en ganske så dur-stemt dame som formelig bobler over av humor og selvironi.

Nå inviterer hun sine venner og bekjente til 20-års jubileumskonsert på selveste Rockefeller i Oslo - og DU kan være med! På scenen får hun besøk av musikalske venner som også gleder seg til å være med og feire henne. I år blir dette Unni-konserten med stor K.

Sees vi på Rockefeller, eller?

Av Backstage Management & Produksjon AS
 

<< ALL >>
Top
 
        

Unni Wilhelmsen © 1996 - 2024