Unni beæret med Tylden-prisen 
×
News Concerts Music Video Shop Lyrics Photo Gallery Art Gallery Socialize Biography Info Central TRIO Hver gang vi møtes

Unni beæret med Tylden-prisen
News / 31 Oct 2017
Unni Wilhelmsen beæret med Audun Tyldens minnepris 2017
Fra venstre: Tore Gustavsen, Espen Stenhammer, Hanne Mari Karlsen, Jo Nesbø, Unni Wilhelmsen, Sol Heilo, Lars Jones og Halvor Holter.

Som ung platedebutant i 1996 stakk Unni av med to spellemannspriser. 21 år seinere er hun blitt en etablert og folkekjær artist med åtte album og over 2000 konserter bak seg. Nå hedres hun med den gjeve Audun Tyldens Minnepris 2017. 

Juryen omtaler Unni Wilhelmsen som en av Norges mest respekterte musikere og låtskrivere; en allsidig artist med høy integritet, men også mye hjertevarme, omsorg og lun humor. Hun er folkelig, uhøytidelig og fri for primadonnanykker, og slår gjerne av en prat med publikum når hun går av scenen. Juryen legger også vekt på at Unni er en populær samarbeidspartner for mange bransjekolleger etter å ha spilt med en rekke profilerte artister opp gjennom årene.

Audun Tyldens minnepris tildeles en person i norsk underholdningsbransje som har spredd glede og hygge for mange mennesker, både i yrkesmessig og privat sammenheng. En person som har prioritert den gode menneskelige kontakten og vært en brobygger i et stort sosialt nettverk.


 
<< ALL >>
Top
 
        

Unni Wilhelmsen © 1996 - 2024